News

Vacature – Projectcoördinator

on 12 August 2019 Comments Off on Vacature – Projectcoördinator

Textilligence groeit snel, daarom zijn wij per direct op zoek naar een Projectcoördinator.
Als Projectcoördinator bij Textilligence verzorg je de dagelijkse leiding van een project, specifiek voor de Walk’n Closet-projecten. Je bent een spin in het web en kunt goed levelen met mensen met verscheidene achtergronden uit diverse afdelingen binnen en buiten de organisatie.

Je zorgt dat vanuit alle hoeken de projectstatus en -informatie duidelijk is en goed overgebracht wordt naar de aangesloten partijen. Op basis daarvan houd je de klant continu op de hoogte van recente ontwikkelingen binnen het project en product. Je beheert de projectplanning en past deze aan naar aanleiding van de projectstatus van de verschillende stakeholders binnen het project.

Je bent goed in het vertalen van klantbehoeften naar concrete acties, denkt oplossingsgericht en bent als een vis in het water als het gaat om werken in teams, maar je bent ook in staat te werken vanuit een zelfsturende rol.

Als Projectcoördinator ben je het directe aanspreekpunt voor klanten gedurende de opstartfase in het project, na een succesvolle doorloop van het project draag je de klant op een prettige manier over naar de afdeling support. Gedurende het hele project sta je in nauw contact met de International Sales Manager en de afdeling Development.

TAKEN

 • Ontwerpen/invulling geven aan het projectplan in overleg met de klant en andere stakeholders
 • Continu controleren van de projectstatus met betrekking tot o.a. soft- en hardware installatie
 • Behalen van deadlines en het plannen van de weg daar naartoe
 • Verzorgen van trainingen omtrent de gebruikersfunctionaliteiten en managementrapportages
 • Motiveren, aansturen en adviseren van personen/stakeholders binnen het project
 • Managen van risico’s en indien nodig het bedenken van alternatieve oplossingen in overleg met de Sales Manager, afdeling Development en de klant.

WIJ ZOEKEN IEMAND MET

 • HBO niveau
 • Enige ervaring in projectmatige aanpak
 • Interesse in kledinglogistiek en software
 • Taalvaardigheid in Nederlands en Engels is een must
 • Een welkome houding tegenover reizen en hier flexibel tegenover staat
 • Je bent hands-on, gaat graag met andere mensen om en bent een echte communicator
 • Je toont initiatief en denkt oplossingsgericht

WIJ BIEDEN

 • Een fulltime baan
 • Uitdaging met internationaal karakter
 • Een prima salaris met uitstekende secundaire voorwaarden
 • Een dynamisch, enthousiast en succesvol team om mee samen te werken
 • Een auto van de zaak wordt ter beschikking gesteld, evenals alle office/mobiele zaken die nodig zijn voor de job
 • Gedegen interne/externe opleiding
 • Standplaats in Boxtel, Nederland

OVER ONS

Textilligence is een onderdeel van de ABS Groep en is een middelgroot bedrijf dat zich richt op textiel-identificatie middels (UHF) RFID (radio frequency identification) technologie. Door wasbare chiptechnologie worden artikelen tijdens de gehele levensduur en tijdens alle logistieke bewegingen geregistreerd. Deze innovatie heeft ook tot softwareapplicatie ontwikkelingen geleid waaronder mobiele apps, kledinguitgifte concepten, linnen-tracking en mooie analyses via Business Intelligence toepassingen. Klanten zijn divers: gezondheidszorg, hotels, industriële wasserijen, bedrijven, wasserij-organisaties, textielverhuurders en enkele distributeurs.

Textilligence is onderdeel van het Clover4 concept waarbinnen ook de bedrijven ABS Laundry Business Solutions, Gotli Labs en WG-ID actief zijn. Alle bedrijven binnen Clover4 bieden (hoofdzakelijk software-) oplossingen aan (industriële) wasserijen en partners.

INTERESSE?

Meer informatie over Textilligence: www.textilligence.com
Contact: Sofie Lamiroy, tel +32 489 00 51 66 of Sofie.Lamiroy@textilligence.com, of Tom Vermeulen Tom.Vermeulen@abslbs.com

TextilligenceVacature – Projectcoördinator

Related Posts

Take a look at these posts

Contact

Molenzicht 23
2380 Ravels
Belgium

E-mail: info@textilligence.com
Web: www.textilligence.com
Tel: +32 146 504 93

Social media

© 2016 All rights reserved. Textilligence